VOLT fesztivál - harmadik nap

2012.06.29. 12:17

DSC_0120_1.JPGFIGYELEM! Az alábbi posztban obszcén idézetek cenzúrázatlanul vannak leközölve (gyenge idegzetűeknek, terhes nőknek és kuglibábuknak nem ajánlott)!

 

Nyugodt vagyok teljesen.

Az 5 óra alvás szinte felüdülésként hatott rám , de ennél több egyszerűen nem ment. A gondok persze nem oldódtak meg varázsütésre, de ma már ismét képes voltam a helyükön kezelni őket.

Újra teliarcos mosollyal fogadtam az embereket, idétlenül rángatóztam a zenére a székemben, és nem létezett az az idióta aki igazán fel tudott volna hergelni. Szerencsére, mert ma azért akadt néhány...

Valahogyan az emberekben mintha lenne egyfajta elemzési kényszer ha rólam van szó, ami rettenetesen irritáló tud lenni, bár a mostani állapotomban egészen jól mulatok rajtuk. Amikor pedig magukat borzasztóan bölcsnek és tapasztaltnak tartó, verejtéktől és piától széjjel ázott pólójú középkorú pasasok görbe röppályájuk végén becsapódnak az ablakomhoz, már felkészülten várom őket. Kedves mosoly fel, de hiába, gondolom mögöttem villog a szarkazmus tábla.

Behajolnak, rákönyökölnek az ablakkeretre, a seggük imbolyog jobbra-balra - gondolom előttetek a kép, sok ilyet látunk bulikon. Felemelik a mutatóujjukat, rám néznek, nevetgélnek, halandzsáznak valamit, aztán végül rendre megállapítják, hogy én hűvös és távolságtartó vagyok. Rosszabb esetben teszik mindezt úgy, hogy a fejüket bedugják hozzám a konténerbe - hátha közelebbről szexibb a verejtéktől hajon átcsillogó fejbőr...? Az egyikük megjegyezte, hogy a kasszás társammal - aki amúgy fiú - szívesebben lenne együtt, mint velem. Gondoltam, ezt a csapást is túl fogom élni valahogy...

2012-06-29 03.31.23.jpg

Az a vicc, hogy ez nem egyszer és nem kétszer történt meg az este folyamán. Na jó, az együttlevős kommentár csak egyszer hangzott el. Hozzáteszem, még szerencse, mert még a végén bánatomban vattacukorba öltem volna magamat.

Aztán volt egy pasas, aki a tavalyi feltöltőkártyát lobogtatva szintén fél testtel behajolt, és rendkívül szofisztikált stílusban megkérdezte, hogy "Mi a fasz értelme van a tavalyi kártyának, ha most már megint van új?" Jó kasszás persze kedvesen elmagyarázza neki, hogy változott a rendszer, most két színben van kártya 18 éven aluli és felüli látogatóknak. Az ürge ráncolja a szemöldökét, mérlegel, majd végül ítéletet hirdet: "Jólvan, töltögessétek csak a kibaszott kártyáitokat, Amerikában meg pusztulnak az esőerdők!" Mondá', majd feltölté' a kártyáját pénzzel, hogy mehessen vedelni. Köszönjük, Bolygó Kapitánya.

hurr-durr-robert-downey-jr-28930806-250-300.jpg

A köszönés még mindig nehezen megy a néhányuknak, gondolom mindez embert próbáló feladat lehet annak, aki barlangban, medvék között nevelkedett. Megbocsájtjuk, jó arcok vagyunk. Ahogyan azt is, hogy köszönés helyett gyakran a következő frázisokkal találkozunk a kedves, és a felszabadultan szórakozó emberektől: "Akarok egy ilyen metás szart" vagy "Ötezer", esetleg odadobja az asztalra a kártyát és néz rám dühösen. Vagy odaadja a pénzt, és úgy néz rám dühösen. Majd pár másodperc szemezés után: "Miért, a kártya is kell? Kurva jó, hogy időben mondod, most kereshetem elő." Kurva jó, hogy egy foggyos barom vagy - gondolom magamban, majd mosolyogva bocsánatot kérek. Ha nem lenne a plexi köztünk, tán még a cipőjét is letakarítottam volna szégyenemben, of korsz.

Azokat a részegeket akik öntudatlanra isszák magukat, és valami baromságot csinálnak (pl. elhagyják a kártyát..), azért picit sajnálom. Tényleg nehéz lehet ilyen állapotban megpróbálni megoldani ezeket a gondokat. Jött egy fazon, majdnem elbőgte magát ott nekem, hogy nem találja az amúgy 500 méterre lévő helpdesket. A térképet nem volt hajlandó elfogadni, amit mondtam arra nem figyelt, csak bömbölt meg hisztizett, minden koncertet túlharsogva. Égre-földre megesküdött, hogy ha itt lenne a GPS-e, akkor simán megoldaná a dolgot. Mondtam neki, hogy aligha, mert sajnos nem tudom a helpdesk földrajzi koordinátáit... Végül elbotorkált valamerre, remélem azért jó estéje volt, és hamar elfelejtette a bántatát...

man-pouting.jpg

Az ilyesmiket már nem is nagyon gondolom említésre méltónak, hogy valaki cuppogó szájjal rátapad a (baromira mocskos) plexire, belő vízipisztollyal, rá akarja pakolni a sörét a terminálomra amíg a pénztárcájával bütyköl, a konténerünk mögé hordja a nőket ...szeretgetni... vagy éppen oldalról, az ablakkeretbe kapaszkodva és csak szemig belógva kukucskál befele.

Összességében amúgy iszonyatosan jól szórakoztam ma, megnevettetnek. Biztos, hogy a többség egyáltalán nem ilyen a hétköznapi életében, de mint tudjuk, józanként részegek között vagy poénnak veszed fel őket, vagy kiborulsz. :D Én az előbbi mellett döntöttem.

Álmos nem voltam, 3 óránként tudtam eszegetni, és bár most nagyon csúnyán késésben vagyok és nem tudok táblázatot írni, de a napom szummája a következő lett:

1502 kcal; 188g CH; 29g zsír és 118g fehérje

2012-06-28 15.56.31.jpg

Több, mint az eddigi napokon, mert unokatesóm beállított hozzám egy 2in1 kávéval dumcsizni, és nagyon jól tette. Ő amúgy egy velem egy idős lány, szintén feszten melózik és gyerekkorunkban gyakorlatilag össze voltunk nőve. Ahogy felnőttünk, ez picit megváltozott sajnos, de az ilyen gyerekkori barátságokat szerintem szinte semmi nem tudja szétszakítani. Főleg, hogy a miénket még a családi kötelék is egyben tartja. Lehet, hogy jobban ismerem a személyisége magját, mint ő maga, és ez persze fordítva is igaz. Imádom, szuper csaj. :)

És most megyek jönni-menni-intézkedni, nemsokára kezdődik a meló. Szép napot Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

http://shapeshifter.blog.hu/api/trackback/id/tr684618921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

PrettyWitch 2012.06.29. 13:52:53

Huh. Rég voltam ilyen helyen, és ettől sem jött meg a kedvem hozzá :) Hogy tudsz ennyi hülyéhez még mosolyogni is? Kitartás, lassan csak vége lesz!

Teleszkop 2012.06.29. 14:05:55

Akartam Neked üzenni a barátommal, aki kint volt, de félek időközben ő is elvesztette a fonalat.. :) Pedig mókás lett volna és elég rendesen körbeírtalak :) Amúgy jól kezeled, kutas haverjaimtól rengeteget tanultam arról, hogy kell a parasztokkal beszélni, és a végén mindig mi szórakoztunk a legjobban, főleg, mikor úgy alázták őket szénné, hogy ők észre sem vették :))

(Kedvencem:

- (Köszönés nélkül) Hármas lesz.
- Más nem LESZ?
- De, még egy cigi is lesz.
- 5700 Forint lesz. Kártya lesz? ÁFÁs számla lesz?
- Őőőő.. nem, nem lesz, köszönöm..

És mennyi-mennyi tankban csörgő 20Ft-os emlékezteti az autósokat az ÓÓÓRIÁSI jattokra, amiket adtak (konkrétan 20Ft-okról volt szó, de azok repültek be azonnal a tankba). Szóval csak hozzáállás tényleg.. gondolj arra, főleg ha még foghegyről is beszélnek veled, hogy Teee nagyon hülye, most b*szol el több tízezret azért, hogy holnap másnaposan fetrengj, én meg megyek nyaralni abból, amit Nektek hála megkeresek! (Sok irodából kiszabadult főnök és asszony által elnyomott f*szfej, huhh, de utálom őket, pedig én is irodában dolgozom) :)

Kitana77 2012.06.29. 16:30:56

Előre is elnézést, hogy szét fogom offolni a VOLT témát, de mivel ez a legfrissebb bejegyzés és már nem bírok magammal, ide zúdítom az ömlengésemet. :D Imádom a blogot úgy, ahogy van! Pár napja találtam rá és eddig csak átolvastam és csendben örvendtem neki, de aztán ma annyira belelkesedtem, hogy még a regisztrációra is hajlandó voltam. Az okok egyszerűek és előttem már jópáran elmondták őket: a remek és kreatív receptek, a motiváló sorok és az életszemlélet, a hozzáállásod a témához kedves blogíró, amit nem kicsit érzek közel magamhoz. Mondom mindezt annak ellenére, hogy jómagam nem egészen ezt a rendszert vagy ezeket elveket követem (jó végülis leírom konkrétan, mert szégyelni nem szégyellem, az updatet kombinálva kalóriaszámolással), de elolvasva a bejegyzéseket és a tapasztalatokat találtam számos hasznos információt, amiken elgondolkoztam és beépítettem a saját étrendembe. Egy szó mint száz roppantul örülök a blog létezésének és annak, hogy szép számmal vannak "sorstársak", akik nem sajnálják az időt, az energiát és az ésszerű gondolkodást, ha a céljaiknak megfelelő étrendről és edzésről van szó. Jah és mindezt még élvezik is tulajdonképpen.:)
Az eddigiekhez nagy gratuláció a továbbiakban pedig remélem több már eddig említett téma gorcsó alá kerül, amint az időd engedi (szívesen olvasnám tovább az édesítőszeres cikksorozatot és a tapasztalataidat a steviával, xilittel)!

Pflaume 2012.06.30. 07:12:21

Hol a második napi bejegyzés?

spinneli 2012.06.30. 18:42:30

A stílus nagyon ott van, kitartás, szerintem remekül kezeled a fesztiválozókat...lehet a végén egy Voltfesztlátogatótipizálást is idelőni.
:P